Workshopconcert

Gepland Agenda

BURGERBRUG – Singer-songwriterduo Botman & Van Vleuten introduceert een nieuwe theaterervaring: workshopconcerten. Onder de titel ‘Meet-a-Muse’ gaan zij met hun publiek op zoek naar de bron van creativiteit en werken naar een hoorbaar resultaat toe in de vorm van een gezamenlijk geschreven song.

Zangeres Helen Botman is tevens stemcoach en begeleidt vrouwen bij de ontwikkeling van hun stem en persoonlijkheid onder de noemer ‘The Moving Voice’. Zanger-gitarist Peter van Vleuten is ook actief als songwritingdocent en is oprichter van de Songwriterschool.

De eerste editie van Meet-a-Muse is zaterdag 20 mei op het podium van OldSkoel in Burgerbrug. Aanvang 15:00 uur. Deelname kost € 30 en er is per keer plaats voor maximaal 20 personen. Herhaling op 3 juni, 17 juni, 23 juli, 29 juli en 26 augustus. Info en tickets: www.botmanenvanvleuten.nl/meet-a-muse.

Foto: Marjolein Ansink

Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):