Woensdag weer gesprek over tiny houses

SCHAGEN – Wethouder Simco Kruijer gaat woensdag weer in gesprek met de bewoners van de tiny houses in Schagen. Dat zei Kruijer dinsdagavond op vragen van Wens4u. 

Het oude c-veld van VV Schagen is door de gemeente beschikbaar gesteld voor 10 tiny houses. Gemeente en bewoners liggen echter met elkaar overhoop over de huurkosten die de gemeente in rekening wil brengen voor het terrein. 

De gesprekken liggen al enige tijd stil. Merieke Bredewold van Wens4u wil dat de partijen weer met elkaar om tafel gaan. 

In een reactie zei wethouder Simco Kruijer dat het project hem aan het hart gaat.  “Morgen is er weer een gesprek”, zei Kruijer. Hij heeft nog steeds de hoop dat de twee partijen er uit kunnen komen. 

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
2 antwoorden
  1. Marcel groen
    Marcel groen zegt:

    Waarom neemt de gemeente geen contact op met een gemeente waar Tiny houses al zijn geïmplementeerd. Of wil Schagen het wiel weer uit gaan vinden????

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: