Wishful Singing: in de Gloria!

Gepland Agenda

BREEZAND – Zinspiratie Breezand presenteert op vrijdagavond 2 februari het concert ‘In de Gloria! van groep Wishful Singing in de Sint Janskerk aan de Wijdenes Spaansweg 58 in Breezand.

Vijf zangeressen, die via muziek verbinding zoeken: dat is Wishful Singing. De vijf klassiek geschoolde zangeressen combineren a capella zang, een overtuigend verhaal en een theatrale uitvoering op het allerhoogste niveau op een geheel eigen wijze. De dames treden op met Herman Finkers om het Gregoriaans onder de aandacht te brengen, maar evengoed werken ze aan een online zangcursus voor long-covid-patiënten.

Op 2 februari zingen ze in Breezand het programma ‘In de gloria!’. Muziek die je dichter bij jezelf brengt, dat is de essentie van In de gloria!. Klanken van troost en hoop geven een gevoel van meer verbinding met jezelf en met de mensen om je heen.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaartjes en meer informatie zijn te vinden op www.wishfulsinging.nl. Meer informatie over Zinspiratie vindt u op www.zinspiratiebreezand.nl.


Publicatiedatum: 12 januari 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 64
Avatar foto
Liesbeth van Opstal is als vrijwilliger actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):