Winnaars wedstrijd ‘Zoek de slagzin’ bekend

SCHAGEN – Astrid Tesselaar en Arie Anneveldt zijn de winnaars van de wedstrijd ‘zoek de slagzin’ van de gemeente Schagen.

Arie Anneveldt kreeg uit handen van burgemeester Marjan van Kampen een smartwatch. De viewer ging naar Astrid Tesselaar.

De gemeente riep inwoners op de nieuwe gemeentelijke website te testen door een slagzin te zoeken, die verstopt stond op de site. De slagzin konden zij vervolgens via WhatsApp opsturen.

“Ik ben blij om te horen dat de winnaars heel positief zijn over de nieuwe website”, aldus burgemeester Van Kampen.

Een handjevol inwoners, in totaal 8, heeft meegedaan aan de zoektocht. De wedstrijd zou tegelijk met de live gang van de nieuwe site gehouden worden.

Doordat de zoekmachine haperde, had de gemeente de wedstrijd uitgesteld. Vlak voor de zomervakantie was het probleem opgelost. De wedstrijd nog meer uitstellen, wilde de gemeente niet. “De winnaars kunnen nu in ieder geval de hele zomer genieten van hun prijs,” aldus de burgemeester.

Tegelijk met het live gaan van de website is de gemeente WhatsApp gaan gebruiken. Dagelijks weten inwoners het gemeentelijk WhatsApp-nummer al te vinden. De appjes die inwoners sturen, zijn heel divers: van vragen over hoe je iets moet aanvragen tot meldingen over de openbare ruimte.

De reacties die de gemeente krijgt, zijn overwegend positief. Burgemeester Marjan van Kampen: “Met WhatsApp hebben we onze dienstverlening weer een stukje verbeterd.” De gemeente is op werkdagen via WhatsApp bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur via nummer 06-28 28 40 40.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: