Winnaars Voorleeswedstrijd

DEN HELDER – Yvie Izaaks van de Koningin Julianaschool in Den Helder, Annebel Mooij van de Sint Barbaraschool in Tuitjenhorn en Djazzy de Jong van Tusseland in Den Helder hebben maandag 12 februari de lokale voorleeswedstrijd gewonnen die plaatsvond in Bibliotheek in School 7 in Den Helder

De acht kandidaten werden, aangemoedigd door hun supporters, om de beurt door presentator Jenny Koopman naar voren geroepen en kort voorgesteld aan het publiek. Daarna las iedere kandidaat een fragment voor uit een zelfgekozen boek.

In de pauze trok de jury zich terug om de winnaars vast te stellen wat volgens hen een moeilijke klus was. Er werd gelet op uitspraak, verstaanbaarheid en tempo.  De winnaars gaan binnenkort naar de regionale finale.

 

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):