Winkel degradeert naar vierde klasse

HAUWERT – Waar Schagen United en Geel Zwart’30 van de vierde naar de derde klasse overgaan, bewandelt Winkel de omgekeerde weg. De ‘Spreeuwen’ zijn deze zondag gedegradeerd naar de vierde klasse.

Op het terrein van Hauwert vocht Winkel voor zijn laatste kans. Tegenstander was Strandvogels, dat als nummer twee van 4B was geëindigd en streed voor promotie.

De reguliere wedstrijd was spannend en eindigde in 2-2. Voor Winkel was Rick Fijnheer twee keer succesvol, onder meer door een strafschop te benutten. Ook Strandvogels liet zich gelden en door de inspanningen van beide teams werd een verlenging noodzakelijk.

Die opgave bleek te zwaar voor Winkel. Strandvogels ging los en won uiteindelijk met 6-2. Winkel komt dus komend seizoen uit in de vierde klasse.

“Misschien niet echt verrassend na zo’n seizoen”, meldt Robbie Schouten als correspondent van Winkel richting Noordkop Centraal.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: