Wim van Dorsselaer in De Bank

REGIO – In het Noordkop Centraal tv-programma De Bank is zondag 16 juni Wim van Dorsselaer uit Schagen de gast. Het programma is te zien op de oneven uren, met uitzondering van 11.00 uur.

Van Dorsselaer (71) kwam ter wereld in Oudesluis en was de oudste in een gezin met vier jongens. Na de LTS ging Wim van Dorsselaer als metselaar aan het werk. Na 28 jaar vond hij dat – mede door rugklachten – welletjes en ging hij als parkeercontroleur aan de slag in Amsterdam. Daar werkte de geboren Oudesluizer tot aan zijn pensionering. Als actief voetballer kwam Van Dorsselaer uit voor Oudesluis en vv Schagen, waar hij ook jeugdwedstrijden ging fluiten. Optreden als scheids doet hij ook komend seizoen weer en wel in de vijfde klasse. Ook deed en doet hij jarenlang vrijwilligerswerk.

De Bank is zondag 16 juni te zien op Noordkop Centraal tv, via KPN kanaal 1422, Ziggo kanaal 40 en via www.noordkopcentraal.nl. Maandag 17 juni staat De Bank op YouTube en woensdag 19 juni volgt de herhaling op televisie.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.