William Sintenie presenteert CACTUS

SCHAGEN – In een bomvol Scagon De Luxe Theater & Filmhuis in Schagen presenteerde William Sintenie zaterdagmiddag zijn boek ‘CACTUS Als het leven je prikt’.

De eerste drie exemplaren gingen naar zijn zoons. Met veel humor en zelfspot gaf hij aan trots te zijn op het boek waarin hij zijn leven heeft vastgelegd van na zijn ongeluk.

Op een mooie aprildag in 2016 veranderde het leven van de docent economie op het Regius College in Schagen drastisch.  Hij fietste naar zijn vriendin in Purmerend en reed die avond tegen een stilstaande auto aan. Het leverde hem onder andere een dwarslaesie op.

Na zijn presentatie was er een gezellig samen zijn in de foyer met een drankje en hapje. CACTUS is te koop bij boekhandel Plukker in Schagen en bij William zelf.

Een interview met William is maandag te horen in de Nieuwscarrousel op Noordkop Centraal.

(Foto’s: Kitty Mertz)

 

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?

Publicatiedatum: 18 november 2023
Categorie: Cultuur
Aantal views: 556
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):