Wieringerwaard toont wat het in haar mars heeft

WIERINGERWAARD – Dorpshuis De Oude School aan de Populierenlaan in Wieringerwaard vormde zaterdag het decor van een Culturele- en Verenigings Promotiedag. 

Tijdens deze dag lieten ruim dertig verenigingen en stichtingen zien wat voor mogelijkheden er allemaal in het dorp zijn. En dat bleek best veel.

Initiatiefnemers Ton Hoogeveen, Hans Kater, Gerrit Kramer en Ivo de Block blikken tevreden terug op het evenement. Ruim 200 bezoekers hebben tijdens deze eerste promotiedag het dorpshuis bezocht. 

“De laatste jaren zijn er behoorlijk wat inwoners bijgekomen door de nieuwbouw die heeft plaatsgevonden en mensen die hier naartoe zijn verhuisd. Je merkt dat die ‘nieuwe inwoners’ niet altijd beseffen wat de mogelijkheden zijn van het verenigingsleven. We hebben zaterdag veel nieuwe gezichten gezien. En daar was het om te doen”, aldus De Block.

(Foto: aangeleverd)

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: