Wieringermeer stunt en pakt periode

WESTZAAN – Wieringermeer heeft in de slotronde van de competitie in de vijfde klasse A zaterdag een geweldige stunt uitgehaald. De Slootdorpers versloegen kampioen Westzaan op eigen veld met 3-4. Dus gaat het team van De Gier/Kempeneers de nacompetitie om promotie in.

Wieringermeer begon uitermate sterk aan het treffen met de in de competitie superieure Zaankanters. Via Justin Voorsluijs en Ruben Meyer namen de bezoekers brutaal een 0-2 voorsprong.

Maar thuisploeg Westzaan ging in de achtervolging en het was een kwestie van erop en erover: via 2-1 en 2-2 kwamen de gastheren langszij, om vervolgens ook de leiding te nemen: 3-2.

Kevin de Bruin repareerde voor Wieringermeer de opgelopen schade: 3-3. Het was uiteindelijk captain Thijs Boersma die de Zaanse doelman met een fraaie lob wist te verschalken: 3-4.

Die tik kwam Westzaan niet te boven.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):