Wielercafé van de Roomsoezen

Gepland Agenda

WARMENHUIZEN – De tweede editie van het Wielercafé van vrouwenwielerploeg de Roomsoezen vindt vrijdag 1 maart om 20.00 uur plaats in het Bolletjescafé aan de Stationsstraat 24 in Warmenhuizen.

In het Wielercafé worden Ramses Bekkenk uit Alkmaar en Matthé Pronk uit Warmenhuizen aan speelse interviews met uitdagende vragen onderworpen.

Ramses verzamelt kampioenstruien en is een fenomeen in de wereld van mountainbiken. Zowel nationaal als internationaal heeft hij imponerende overwinningen op zijn naam staan. Matthé komt uit een echte wielerfamilie en is een voormalig profwielrenner bij de Rabobank-ploeg en is meerdere keren Nederlands kampioen op de baan geweest.

Ook wielrenner René Hooghiemster uit Tietjerksteradeel en Eva Buurman uit Wervershoof komen in het café langs. 

René is nu ondernemer in wielerkleding, maar heeft ook meerdere koersen gewonnen en vertelt over zijn zware fietsongeluk tijdens een trainingskamp op Mallorca. Eva heeft voor diverse nationale en internationale ploegen gefietst met een top 10 notering in de Ladies Tour of Norway en in de OVO Energy Women’s Tour.

Meer informatie is te vinden op www.arrieredelacourse.nl.


Publicatiedatum: 28 februari 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 49
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):