Wie wordt ondernemer van het jaar in Niedorp?

NIEDORP – Bedrijvengroep Niedorp vraagt inwoners uit de regio om ondernemers te nomineren voor de ‘ondernemer van het jaar 2021 verkiezing’.

Loonbedrijf K. van der Geest uit Lutjewinkel was de laatste winnaar, zij werden ondernemer van het jaar 2019. Door corona was er geen verkiezing voor 2020 maar nu pakt de organisatie de draad weer op.

De verkiezing wordt ditmaal wel anders aangepakt. Iedereen mag ondernemers met een bijzonder verhaal nomineren via de website bedrijvengroepniedorp.nl/ondernemervanhetjaar.

Bedrijven die tijdens corona iets bijzonders hebben gedaan of juist een steuntje in de rug verdienen maken de meeste kans.

Uit de inzendingen kiest een commissie drie ondernemers die genomineerd worden. De genomineerde bedrijven worden op 6 oktober, tijdens de ledenbijeenkomst van de Bedrijvengroep Niedorp bekend gemaakt.

Daarna mag het publiek via de website stemmen en zal de uiteindelijke winnaar tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari bekend worden gemaakt.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: