Wie van de drie koplopers levert de eerste punten in?

REGIO – De derde speelronde van de competitie staat dit weekend op de agenda. De sportredactie van Schagen FM werpt een blik vooruit.

In de vierde klasse zaterdag speelt het nog puntloze SRC uit tegen Blauw Wit Wormerveer. Die ploeg peurde vier punten uit de eerste twee duels.

In de vierde klasse zondag gaat het koploper VIOS (6 uit 2) naar Aartswoud, waar het gepromoveerde AGSV de opponent is.In Dirkshorn staan de nummer twee Dirkshorn en Geel Zwart tegenover elkaar. Geel Zwart moet winnen om bij te blijven.

Schagen gaat naar Middenmeer en ontmoet Flevo, dat de eerste twee wedstrijden liefst tien tegentreffers incasseerde. Hollandia T – medekoploper – krijgt het gepromoveerde Wieringerwaard op bezoek. Winkel en Con Zelo staan op het Winkeler sportpark tegenover elkaar.

SRC-Nieuwe Niedorp wordt verschoven vanwege de Floralia in Nieuwe Niedorp.

Hamvraag is: wie van de drie koplopers gaat de eerste punten inleveren?

In de vijfde klasse gaat het sterk begonnen VZV naar Kolhorn voor de partij tegen Kaagvogels. Petten ontmoet op het eigen sportcomplex MOC en Sint Boys speelt thuis tegen het puntloze Callantsoog. Vesdo krijgt Wiron te gast in Schagerbrug.

VROUWEN
Tweedeklasser Winkel (vier punten uit twee duels) gaat naar De Meern, dat nog geen punten wist te scoren.

In 3 spelen DWOW en Schagen tegen elkaar in Wieringerwerf.

Alle wedstrijden en de overige sporten komen zondagavond van 20.- tot 22.00 uur aan bod tijdens het Schagen FM sportprogramma De Slipstream Van Mart Smeets.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: