Wethouder Heddes onthult bouwbord

SCHAGEN – Wethouder Hans Heddes onthulde donderdagochtend om 10.00 uur een bouwbord over de werkzaamheden aan de Kanaalstraat en omgeving in Schagen.

In opdracht van de gemeente Schagen voert de Haarsma Groep in de komende maanden werkzaamheden uit op de volgende locaties: Rensgars, Kanaalstraat, Marktstraat, Handelsstraat, Zuider Vijverlaan, Lage Noord en de Parallelweg.

“De aanloop was lang, maar we gaan nu echt starten met het opknappen van de Kanaalstraat en omgeving. Dat is heel goed nieuws. Na de werkzaamheden kunnen de inwoners en weggebruikers straks weer goed en veilig gebruik maken van de omgeving”, liet Heddes weten.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het rioolstelsel, het aanbrengen van bestrating en het aanbrengen van beplanting. De werkzaamheden, die in verschillende fases worden uitgevoerd, duren tot en met april 2024.

Meer informatie over het project staat op https://samen.schagen.nl/nl-NL/projects/kanaalstraat-eo .

(Foto: aangeleverd)

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
3 antwoorden
  1. AH
    AH zegt:

    overal zijn ze binnenbandjes aan het aanbrengen in het riool nood reparaties dus (relining) maar in Schagen komt er gewoon weer een nieuw riool is toch heel vreemd om dit te lezen.

Reacties zijn gesloten.