Wethouder Haydar Erol in ‘Met de deur Open’

In het programma ‘Met de deur Open’ op Noordkop Centraal is zondag 13 augustus wethouder Haydar Erol voor de Seniorenpartij uit Schagen te gast. 
Erol houdt zich onder andere bezig met ouderenbeleid en financiën. Die laatste portefeuille financiën is een grote uitdaging voor hem, want door de val van het kabinet weten gemeenten niet hoe de financiële toekomst er gaat uitzien.
Er wordt geen sluitende begroting gemaakt doordat een nieuw financieringssysteem van kracht wordt, waarvan verwacht wordt dat het slecht uitpakt voor gemeenten.
Presentator Kitty Mertz praat met Haydar Erol over zijn leven, werk en andere bezigheden. De muziek die tijdens het programma te horen, is de keuze van Haydar Erol en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel