Wervelende Uitmarkt Schagen

Schagen- De Uitmarkt Schagen was een bijzonder leuke en wervelende dag met zo’n 40 optredens zowel in theater Scagon De Luxe als buiten aan de westzijde van het gebouw, op een ponton in de Slotgracht en in de Grote Kerk op de Markt.

In het theater werden de voorstellingen mooi aan elkaar gepraat door Colet Nierop, die ook optrad met het Schager Harp Trio met daarin haar leerlingen Halina en Indy. 

Theatergroep D@gh@ap, die besloot om na de onverwachte dood van Ruud Benard in de geest van Ruud’s levensmotto ‘Schep vreugde in het leven’ toch de draad weer op te pakken, liet een veelbelovende scène zien uit hun nieuwe stuk ‘Margreet heeft de groep verlaten’. 

Buiten werd alles bijzonder leuk aan elkaar gepraat door Peter van de Wiel en daar kwamen koren aan bod, verschillende bands waaronder Vaart, Zoet, Skotwal, op het ponton was ballet van de verschillende dansscholen zoals Rebounce, Chantal, Balletschool Schagen en samen met Schagens Harmonie balletschool Attitude uit Alkmaar met een stukje uit Pinokkio.

Uitsmijter was de geweldige Big Band Miss Jones die terwijl het donker werd de sterren van de hemel speelde. Het was een komen en gaan van mensen die allemaal genoten.

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):