Wegdek AC De Graaf niet gaaf

HOLLANDS KROON – Op vrijdag 21 juni vinden tussen 9.00 en 15.00 uur spoedherstelwerkzaamheden plaats aan de hoofdrijbaan van de AC De Graafweg tussen de Ovonde en het Verlaat.

Dit herstel is noodzakelijk vanwege een verzakking. Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte van de weg in dat tijdsbestek afgesloten zijn voor verkeer. Het verkeer vanaf de Ovonde zal over de Langereis worden omgeleid, terwijl het verkeer vanaf de A7 door Hoogwoud zal worden geleid. Verkeersregelaars zullen aanwezig zijn om het verkeer te begeleiden en ervoor te zorgen dat de Langereis gedurende de werkzaamheden overwegend éénrichtingsverkeer wordt.

“In overleg met Boskalis en de gemeente Opmeer is de beste en meest praktische manier bepaald om deze werkzaamheden uit te voeren en het verkeer om te leiden. Hoewel de werkzaamheden buiten de spitstijden zijn gepland, zal de omleiding wel voor enige verkeershinder zorgen”, meldt de gemeente Hollands Kroon.

(Foto: Google Maps)

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):