Weet u al op wie u gaat stemmen?

SCHAGEN – Over 6 dagen gaan wij naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Maar het blijkt dat nog heel veel mensen zwevend zijn en niet weten waarop zij moeten stemmen.

Cameraman Ed van Oerle en Kitty Mertz gingen donderdag voor het televisieprogramma ‘Straatpraat’ de goederenmarkt in Schagen op om te vragen of men er al uit is.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord
  1. Henk de W
    Henk de W zegt:

    het is tijd voor een revolutie, weg met het linkse jarenlange faalachtige beleid van pappen en nathouden. alleen maar roepen maar niet met oplossingen komen. we gaan het gewoon (nog) niet redden om van het gas af te komen. en met alleen wind en zonne-energie komen we er niet. de druk op de zorg is te groot, zorgkosten rijzen te pan uit net als de kosten om te tanken/wegenbelasting/gemeenschappelijke belastingen etc.

    de rechtstaat is een lachertje ..wat zit daar? overwegend links D66 en GL/pvda rechters. NL grootste bedrijven..allemaal kapot gepraat door de links media. en ga nog maar ff door

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: