Week van de spelregels bij Schagen United

SCHAGEN – Bij voetbalvereniging Schagen United in Schagen zullen in de week van 3 april alle jeugdteams vanaf onder 12 een van de veldtrainingen inwisselen voor een training in de kantine.

In 7 verschillende sessies zullen alle teams tijdens deze ‘spelregeltraining’ op een leuke manier de spelregels nog eens extra voorgeschoteld krijgen en zal de kennis middels een quiz worden getest.

Uiteraard zorgt de club voor iets te drinken en wat lekkers en is bij iedere sessie een leuke prijs te winnen. Voor het meedoen aan de quiz is een mobiele telefoon vereist.

Omdat Schagen United met een scheidsrechterstekort kampt, wordt er alles aan gedaan om de poule van scheidsrechters aan te vullen. Als ouders het team van hun eigen kind eens willen fluiten kan dat worden aangegeven via scheidsrechters@schagenunited.nl. Meer informatie is op de website te vinden.

(Foto: aangeleverd)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: