Wat vindt u van alle wegafsluitingen?

SCHAGEN – Een aantal wegen in en om Schagen is gelijktijdig afgesloten in verband met wegwerkzaamheden.

Een deel van het centrum in Schagen is vijf maanden afgesloten geweest omdat de riolering moest worden vervangen.

Toen alles uiteindelijk klaar was, duurde het niet lang voordat een deel weer moest worden opengebroken omdat een aansluiting  van het riool niet goed was gedaan.

Cameraman Kees Bakker en Kitty Mertz gingen voor het televisieprogramma ‘Straatpraat’ op Noordkop Centraal donderdag de markt in Schagen op met de vraag wat men van de wegensituatie vindt.

De antwoorden op die vraag zijn vrijdag op de oneven uren te zien op Noordkop Centraal TV. Het programma gaat op zondag op de oneven uren, met uitzondering van 11.00 uur, op herhaling.

 

 

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
  1. Aad
    Aad zegt:

    Toch wel grappig dat mensen denken dat er nergens over nagedacht wordt. Ze weten niet half waar je mee te maken hebt maar zoals altijd in Nederland denken ze het zelf beter te weten. Alle belanghebbenden moeten zo goed mogelijk behartigd worden en daar gaat soms maanden overheen. Groot onderhoud aan wegen moet gebeuren om wegen berijdbaar te houden voor nu en de toekomst, en daar heb je met asfalt relatief kort de tijd voor in een jaar (maart- november). En dat mensen dan om moeten rijden is dan het grootste probleem?? Je kan voor die korte tijd ook je reizen beter plannen ipv alles maar denken beter te weten! En altijd oude mensen met zeeen van tijd die klagen. Oh ja….hou je gewoon aan de omleidingen!

Reacties zijn gesloten.