Wandelende kerstvertelling met gouden randje

DIRKSHORN – Basisscholen De Regenboog in Stroet en De Meerkoet in Dirkshorn verzorgden woensdagavond een magische outdoor beleving door de dorpen. Het witte laagje hagel zorgde voor een gouden randje. 

Tijdens de wandelende kerstvertelling genoten leerlingen van de scholen, maar ook andere belangstellenden, van zeven live gespeelde scènes langs een 1,5 kilometer lange verlichte wandelroute. 

De taferelen waren sfeervol ingericht door vele vrijwilligers. Hoogtepunt voor de kinderen waren de ezel, schapen en natuurlijk de echte baby.

Koor Enjoy en muziekvereniging Onder ons verzorgden het muzikale gedeelte. De avond werd afgesloten op het dorpsplein met warme chocolademelk en glühwein.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):