Waar moeten asielzoekers een plek krijgen?

SCHAGEN – Volgens de nieuwe spreidingswet moet de gemeente Schagen voor 276 asielzoekers opvangplekken regelen. Maar waar moeten de asielzoekers gehuisvest worden?

Cameraman Ed van Oerle en Kitty Mertz gingen donderdag voor het televisieprogramma ‘Straatpraat’ de goederenmarkt op met die vraag. De antwoorden zijn deze week te zien in een nieuwe ‘Straatpraat’.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
7 antwoorden
 1. Opa Nol
  Opa Nol zegt:

  Heb het idee dat de te negatieve reacties die er gerust ook tussen zaten bewust weggelaten zijn , in 1 klein flitsje hoor je iemand zeggen ” hier ver vandaan”

  Dit riekt naar censuur !

  • Harry
   Harry zegt:

   Precies dat! Het is één groot complot, die media. Ook al met die misdaadcijfers die zouden dalen. Klopt naar mijn GEVOEL helemaal niets van! En die Biden heeft naar mijn GEVOEL die verkiezing helemaal niet gewonnen! En 60 jaar geleden (heeft u ongetwijfeld meegemaakt) die maandlanding: was naar mijn GEVOEL helemaal niet waar!

   Wel eens van wensdenken gehoord?

   • Rick
    Rick zegt:

    Tuurlijk !
    Slaap lekker verder !

    Plek zat daar , neem Saudi-Arabië plek zat maar ze willen hun eigen volk niet opvangen.
    Beter naar het wasten want daar moet hrt geloof nog verspreid worden en uiteindelijk gaan heersen.

Reacties zijn gesloten.