VZV treft Costa Del Sol Malaga in EHF Cup

‘T VELD – JuRo Unirek VZV, de dames handbalploeg van coach Rolf Schulte is in de European Handball Federation (EHF) Cup doorgedrongen tot de laatste 16 en treft de kampioen van vorig jaar, Costa Del Sol Malaga uit Spanje.

De ploeg uit ‘t Veld rekende onlangs af met FK Vardar uit Noord-Macedonie. In Skopje wist VZV nog met 10 doelpunten verschil te winnen maar in de return hielden de beide ploegen elkaar in balans en was de eindstand 26-26.

Door dit resultaat ging VZV door en treffen zij in de volgende rond de kampioen van vorig jaar, Malaga uit Spanje. 

Malaga was in de vorige ronde te sterk voor een andere ploeg uit Nederland. Zij versloegen H.V. Quintus uit Kwintsheul. Malaga won het eerste duel maar verloor het tweede en ging uiteindelijk op doelsaldo door naar de volgende ronde.

Nu mag VZV het proberen tegen de kampioen uit Spanje. Het eerste duel wordt thuis in Sporthal ’t Zijveld gespeeld in het weekend van 8 en 9 januari. Het uitduel in Spanje zal een week later worden gespeeld.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: