VVD Schagen snapt boze boeren, maar wacht af

SCHAGEN – Het gemeentebestuur van Schagen stuurt een brief naar de provincie Noord-Holland, waarin zij een oproep doet voor een goed gesprek, perspectief en een gebiedsgerichte aanpak voor de stikstofreductie.

VVD Schagen is geen mede-ondertekenaar. Angelique van Wijk legt uit: “De VVD Schagen vertrouwt erop dat de provincie het proces goed oppakt, het overleg vorm geeft en als eerste contact zoekt met de agrarische sector, zodat zij hun bijdrage kunnen leveren aan het proces en perspectief krijgen voor hun onderneming.”

Van Wijk vervolgt: “VVD Schagen geeft de signalen die wij van boeren ontvangen door aan de provincie. Daarmee geven we gehoor aan de herhaalde oproep van de provincie om vragen en opmerkingen kenbaar te maken.”

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
4 antwoorden
 1. Joost Busse
  Joost Busse zegt:

  Bla Bla Bla, dit is precies waarom de VVD zo bekritiseerd word. Woorden maar geen daden. En achteraf de excuuskaart trekken.

  Als liegen olympisch word gaat de VVD voor goud !!! En bedank Rotte dan maar voor die titel Angelique.

  Beantwoorden
 2. Natuurlijk Schagen
  Natuurlijk Schagen zegt:

  Het lijkt wel of de VVD geen begrip heeft voor de agrarische sector. Lekker niks doen en maar blijven afwachten. Kennelijk een slapende VVD fractie zit hier op het pluche in Schagen.
  Kom op de agrarische sector zit in NOOD zie de ook de opgehangen omgekeerde vlaggen en de oproepen van de agrarische sector.

  Beantwoorden
 3. A. Van Wijk
  A. Van Wijk zegt:

  Het is onjuist om te stellen dat VVD Schagen afwacht, getuige alle communicatie die de fractie sinds 2019 aan de provincie richtte. We kunnen alleen deze brief niet mede-ondertekenen en waarom dat zo is leggen we uit in ons persbericht.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: