VVD huldigt onderhoudsploeg van begraafplaats

‘T ZAND – Al vijftien jaar lang deelt de VVD rondom Valentijnsdag taarten uit aan mensen of organisaties die zich bijzonder inzetten voor de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad of regio. Het initiatief komt vanuit de Provinciale VVD Statenfractie, die aan lokale partijen vraagt om initiatieven aan te dragen.

Dit jaar gaat alle lof uit naar de onderhoudsploeg van de Katholieke begraafplaats in ’t Zand. Deze ploeg verdient een mooi compliment omdat zij zich wekelijks inzet voor de buitengewoon representatieve uitstraling van de plek waar dorpsgenoten en dierbaren hun laatste rustplaats vinden.

Elke zaterdagochtend om 10.00 uur komen de heren van de onderhoudsploeg bij elkaar en doen zij wat nodig is. Met hun dankbare werk dragen ze bij aan de beleving van nabestaanden die op deze mooie plek hun dierbaren in alle rust kunnen bezoeken. Samen met de Provinciale VVD wil VVD Schagen de groep vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Avatar foto
Alicia Vos is sinds februari 2024 werkzaam als social media- en weekendredacteur voor zowel Regio Noordkop als Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via alicia.vos@noordkopcentraal.nl.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):