VV Nieuwe Niedorp verlengt met trainersduo

NIEUWE NIEDORP – Marc van de Kreeke en Ruben Brinkman vormen ook in 2023 een trainersduo bij VV Nieuwe Niedorp.

Beide heren zijn een verlenging van één seizoen overeengekomen. Brinkman is op dit moment aan zijn eerste seizoen bij de Niedorpers bezig en Marc van der Kreeke alweer aan zijn vijfde.

Voorlopig is Nieuwe Niedorp ongeslagen als koploper van 5A de winterstop ingegaan. Van der Kreeke: “wij zijn op koers om onze doelstelling te halen; directe promotie naar de vierde klasse.

Naast de goede resultaten zijn ook de spelersgroep en het bestuur zeer tevreden. VV Nieuwe Niedorp beschikt over een zeer jonge ploeg en bouwt met deze verlenging verder aan een rooskleurige toekomst.

Brinkman: “Ik geloof dat wij een ploeg hebben, die ook in de vierde klasse goed mee kan. En wie weet wat er op termijn nog meer mogelijk is. Voor nu blijven wij gefocust op ons eerste doel: kampioen worden in de vijfde klasse.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):