Vuurwapen in gecrashte auto Van Ewijcksluis

ANNA PAULOWNA – Een autocrash in Van Ewijcksluis kreeg dinsdagochtend een bizarre wending. Nadat toegesnelde omwonenden de bestuurder uit zijn voertuig hielpen, gaf hij aan nog iets uit zijn auto te moeten pakken. Een vuurwapen.

Wijkagent Sander Laan schrijft op Instagram dat hij met kogelwerend vest en meerdere eenheden naar de brug in Van Ewijcksluis snelde. De bestuurder bleek onder invloed van drugs. Hij is aangehouden voor wapenbezit. Uit onderzoek moet nog blijken of het om een echt vuurwapen gaat.

Tijdens de botsing zijn zowel de slagboom van de brug als de auto onherstelbaar beschadigd.

(Foto’s: Sander Laan, wijkagent Wieringen)

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
 1. Snuiter
  Snuiter zegt:

  Vroeger mocht je een biertje in de plaatselijke jeugdsoos, was opeens niet verantwoord voor de hersencelletjes. Nu slikken en snuiven ze er op los en das ook nog een goedkoper dan een biertje! Pure winst!

 2. Jos Gruntie
  Jos Gruntie zegt:

  Tegenwoordig moet je er wel 1 hebben.
  Alle grote maar inmiddels ook kleine crimineleeltjes hebben er 1 of meerdere.

  Dan de drugs, Nederland is een narcostaat geworden dankzij onze linkse wegkijkende politici. Softdrugs word gedoogd. Maar inmiddels zijn er zoveel soorten drugs die allemaal op iedere hoek van de straat te krijgen zijn.
  Op het regius college word er flink op los gedeald. Gewoon open en bloot op het schoolplein.
  Heel normaal dat ouders van deze kinderen naar een feestje gaan onder het genot van een pilletje.

  Bizarre wereld geworden.

Reacties zijn gesloten.