Vrijwilligers gezocht voor Baggerdag

BARSINGERHORN – De organisatie van Baggerdag is op zoek naar vrijwilligers en organisatietalenten voor de Baggerdag op zondag 19 juni. 

Baggerdag is een jaarlijks terugkerende bijzonder leuke activiteitenmiddag in Barsingerhorn voor jongeren tussen de 8 en 14 jaar, die wordt georganiseerd door een groep enthousiaste jongeren uit de omgeving.

Onder begeleiding van een teamleider wordt tegen elkaar gestreden. Om dit succesvol te maken, is de organisatie dringend op zoek naar vrijwilligers vanaf 16 jaar die het leuk vinden om deze dag een team te begeleiden. 

Alle spelletjes Op Baggerdag staan in het teken van BAGGER! De vrijwilligers dienen om 12.00 uur aanwezig te zijn, zodat alles kan worden doorgelopen voordat het evenement om 13.00 uur van start gaat.

De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd en om te evalueren. Lijkt het je leuk om te helpen neem dan na 14.00 uur contact op met Lonneke Feller via nummer 06 34 43 84 71 of zet een bericht op www.baggerdag.nl .

Delen is leuk
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: