Vrijdag Vraagdag voorziet in behoefte

Hollands Kroon – De Hollands Kroonse Uitdaging organiseerde vrijdag 18 november in Bij ‘t Veld op het sportcomplex in ‘t Veld de eerste Vrijdag Vraagdag.

Verschillende organisaties en inwoners van de gemeente Hollands Kroon kwamen langs en stelden vragen. Voor sommigen was het de eerste kennismaking met De Hollands Kroonse Uitdaging.

De vragen liepen sterk uiteen. Er waren onder andere hulpvragen over energie en duurzaamheid,  hulp bij een ouderenproject, het onder de aandacht brengen van een boek en het opknappen van parkeerterreinen en speelweiden.

Ook de Maud en Vic Foundation kwam langs. Al met al een mooie opkomst en opbrengst tijdens de eerste Vrijdag Vraagdag. Concreet werden enkele matches gemaakt door het Nieuwsblad Hollands Kroon. Ook Kerkbeheer Hollands Kroon heeft concreet organisaties en inwoners kunnen helpen.

(Foto’s: aangeleverd)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: