Voorstelling ‘Thuis op de wereld’ in Scagon

Gepland Agenda

SCHAGEN – In Theater & Filmhuis Scagon De Luxe in Markt 18 in Schagen speelt toneelvereniging Theater Compagnie Alice zondag 17 maart om 11.00 uur de hoopvolle en positieve kindervoorstelling ‘Thuis op de wereld’.  

Opperwolf en Raaf zijn ontevreden over hoe de mensen met de aarde omgaan en vinden dat de tijd voor de mens maar eens voorbij moet zijn. IJsbeer heeft echter alle vertrouwen in de kinderen. Opperwolf bepaalt dan: Als een mensenkind laat zien dat het genoeg om de aarde geeft, mogen de mensen blijven. Pien uit Holland is de uitverkorene. 

Als ze dan Raaf ontmoet, gaat ze met hem op reis. Ver weg van de wereld, waar kinderen wonen met een heel ander leven. Zo surft Pico rond een tropisch eiland, Kadia bivakkeert in de woestijn en Nanouk woont in de sneeuw. 

Pien maakt nieuwe vrienden en beleeft spannende avonturen. Door klimaatverandering is de natuur overal van slag. Nadat ze haar nieuwe vrienden heeft geholpen, wil Pien weer naar huis. Maar hoe moet ze naar haar eigen huis terug komen? En waarom wil Raaf haar niet meer helpen?

De levensgrote poppen van Theater Compagnie Alice, het spannende verhaal en de muziek van Marc Spee maken deze voorstelling tot een bijzondere belevenis. Na afloop mogen de kinderen meedansen.

Kaartjes zijn voor € 13,50 te reserveren via www.scagondeluxe.nl. Voor jongeren tot en met 18 jaar kosten kaarten € 7,50.


Publicatiedatum: 21 februari 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 15
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):