Voorjaarsconcert van Samen Voorwaarts

Gepland Agenda

‘T VELD – Fanfare Samen Voorwaarts geeft zaterdag 9 maart om 19.30 uur haar jaarlijkse voorjaarsconcert in Dorpshuis Harmonie aan de Zwarteweg in ‘t Veld.

Op dit concert spelen drie orkesten: het Opleidingsorkest Junior Stars, Fanfare Samen Voorwaarts en het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest. Alle orkesten staan onder leiding van dirigent Lieuwe de Jong.

Het Opleidingsorkest Junior Stars opent de avond en speelt onder andere ‘Chinaman in Paris’ en ‘Cyclist in Moskou’. Daarna speelt Samen Voorwaarts, dat een nummer brengt dat zij ter gelegenheid van een 40-jarig huwelijk gekregen hebben.

Het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest, waarvan ook jeugdleden van Samen Voorwaarts lid zijn, sluit het concert af. In het stuk ‘Highlight’, uit de Symphony no. 1 The Lord of the Rings, hebben Roxanne en Tessa beiden een solo.

De toegang is gratis. In de pauze wordt een loterij met mooie prijzen gehouden.


Publicatiedatum: 21 februari 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 30
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):