Volgens Niels Bosman is er helemaal niets moeilijks aan afvallen

Niels Bosman heeft een missie en die is dat voor het jaar 2030 met behulp van zijn platform Makkelijk Afvallen meer dan een miljoen mensen dat figuur hebben dat ze graag willen. En dat moeten ze kunnen bewerkstelligen met of een weekmenu van dit platform, met de koolhydraatarme recepten of met behulp van Intermittent Fasting. Daarnaast staat het platform van Bosman vol met tips die mensen moeten helpen om af te vallen.

De gebruikers van Makkelijk Afvallen vormen ondertussen een hechte community

Ondertussen vormen de gebruikers van Makkelijk Afvallen een hechte community. De mensen willen allemaal hetzelfde: gewicht verliezen. Bosman zegt dat een gebrek aan kennis de mede oorzaak is van dat mensen moeite houden met het verliezen van gewicht. Ze weten simpelweg niet wat gezonde voeding is. Dat weet je wel als je gebruik maakt van Makkelijk Afvallen. Bosman zegt dat het geheim van afvallen het tot je nemen van de juiste voedingsstoffen is. Volgens hem is afvallen niet een kwestie van minder eten. Je hoeft, zo zegt hij, ook absoluut geen honger te lijden. Afvallen via Makkelijk Afvallen betekent bovendien dat zo nu en dan een baaldag in de vorm van een zogenaamde cheat day opgenomen mag worden.

Maak gratis gebruik van honderden koolhydraatarme recepten

Makkelijk Afvallen biedt je honderden gratis koolhydraatarme recepten waarmee je zelf aan de slag kunt. Veel mensen gebruiken echter de weekmenu’s die horen bij het 50 dagen afvalplan. Kies je voor deze manier van afvallen dan ervaar je al snel een energieker gevoel en kun je zomaar twee kilogram lichaamsgewicht per week verliezen. Ook krijg je geen moment te maken met het zo gehate hongergevoel.

Denk ook eens aan Intermittent Fasting

Een andere zeer interessante methode waarbij Makkelijk Afvallen je helpt om af te vallen is Intermittent Fasting. Vasten dus. Deze manier wordt meer en meer populair. Je deelt de dagen of de weken op in delen en bepaalde delen eet je wel, terwijl je in andere delen vast. Het is een bewezen effectieve wijze van afvallen. Het draait bij deze manier van eten vooral om wanneer je eet en wanneer je niet eet. Nu is dus een keer geen hoofdrol weggelegd voor de producten die je tot je neemt.

Helemaal niet vervelend

Vasten is in de kern een simpel principe. Bovendien zul je verrast zijn hoe snel je lichaam gewend is aan een nieuwe situatie, zelfs als je besluit om bepaalde dagen niet te gaan eten. Natuurlijk is dat even wennen, toch ervaren de mensen die het op deze manier doen het helemaal niet als vervelend. Wie de methode Bosman nader bekijkt die ziet dat het inderdaad niet moeilijk hoeft te zijn om gewicht te verliezen. Mits je maar de nodige expertise hebt en ondersteund wordt. En dat is precies wat Makkelijk Afvallen je kan bieden. De resultaten die behaald worden spreken ondertussen boekdelen en steeds meer mensen aan. Wellicht wordt het eens tijd om ook onderdeel te worden van de Makkelijk Afvallen community als je gewicht wilt verliezen.

Avatar foto
Je leest een commerciële bijdrage. Ook een bijdrage op onze website? Vraag naar onze aantrekkelijke tarieven via promotie@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):