Volendams muziekfestijn voor ALS in Burgerbrug

BURGERBRUG – In cafe restaurant Mooi Anzitten in Burgerbrug vindt op 22 mei een bijzonder Volendams muziekspektakel plaats om geld in te zamelen voor onderzoek naar de spierziekte ALS.

Kees Plat is zanger van de band ‘Tribute to the Cats’ en zal samen met Sonja de palingsound ten gehore brengen met diverse hits van The Cats en BZN.

Tijdens de avond worden dinerbonnen van het restaurant geveild waarvan de opbrengst ten goede komt aan het onderzoek naar de spierziekte. Ook heeft de organisatie enkele verrassingen voor de bezoekers in petto. 

De avond is een initiatief van Jolanda Schoonhoven uit Hippolytushoef. Zij kreeg vorig jaar de diagnose PSMA, een vorm van ALS. Sindsdien zet zij zich met haar stichting ‘ALSToppers’ in om geld op te halen voor onderzoek.

Kaarten zijn voor € 10,- per stuk te reserveren via www.dinnerevents.nl.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: