Vol programma in de Muziektuin

SCHAGEN – In de Muziektuin in Schagen was zondagmiddag een vol programma te zien.

Om 12.00 uur begon het vriendenkoor Chante Majeur. Daarna lieten de leerlingen van Dansschool Rebounce ter afsluiting van het seizoen zien wat zij hadden geleerd.

Er volgde een kort intermezzo van InMyMotion waarin Marloes en Lisa hun dans lieten zien en voor het eerst ook een nummer zongen. Als hekkensluiter nam de Schagense Elvis, Kees Klarenbeek, het over en zong de sterren van de hemel. 

Kees vertrekt samen met zijn zoon over een week naar Amerika, een wens die hij al heel lang koesterde om naar onder andere Memphis te gaan en de sfeer van Elvis te proeven.

In Loet 10 is op zondagmiddag een expositie van de Schager kunstkring te zien. zondag was er werk van Harriët Westerik en Bas Schaap te zien.

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: