Vol Museumpaspoort goed voor eerste prijs

WAARLAND – Wethouder Puck de Nijs reikte zondag bij Molenhuijs Waarland de eerste prijs uit van de Museumpaspoort-actie van Samenwerkende Musea Schagen (SMS). 

Wie alle elf musea in de gemeente Schagen bezocht en daarvan stempels verzamelde in het Museumpaspoort, maakte kans op een VVV-bon van € 100,-. Die eer viel te beurt aan de familie Beemster uit Monnickendam.

Wethouder De Nijs was vol lof over de samenwerking tussen de Schager musea. “De SMS is een prachtig initiatief, net als het daaruit voortgekomen Museumpaspoort.” 

De familie Beemster bezocht de elf musea afgelopen jaar op de fiets vanaf hun camping in Callantsoog, verzamelde er stempels in hun Museumpaspoort en dongen zo mee naar de prijs.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):