Voetbalcompetitie van start

REGIO – De voetbalcompetitie seizoen 2016-2017 gaat komend weekend van start. Schagen FM blik als gewoonlijk vooruit op het programma voor de regionale clubs.

SRC Za start zaterdag 3 september met een uitduel bij Sporting Krommenie in de Zaan.

In de derde klasse A is DWOW de enige regionale vertegenwoordiger. De club van trainer Eric van Geemen trapt zondag af in Hoogkarspel, waar Spirit’30 de tegenstander is.

De vierde klasse A is nóg sterker regionaal getint dan vorig seizoen, door de degradatie van SRC, VIOS en Winkel. Het programma voor zondag is daardoor meteen al interessant. Con Zelo ontvangt promovendus AGSV uit Aartswoud. Dirkshorn krijgt bezoek van ZDH, dat ook via de nacompetitie promoveerde. Dirkshorn versterkte zich met doelpuntenmachine Kevin de Bruin van Wieringermeer. Geel Zwart krijgt Wieringerwaard op bezoek. Die ploeg was afgelopen seizoen kampioen in de vijfde klasse. Kampioenskandidaat Hollandia T krijgt Flevo op visite. Nieuwe Niedorp en Schagen staan in ‘Nierup’ tegenover elkaar en op Groenoord staat de kraker tussen SRC en VIOS op de agenda. Winkel begint de competitie thuis tegen Succes.

In de vijfde klasse krijgt Kaagvogels Duinrand S. als gast. Callantsoog terft op Texel De Koog, dat uit klas vier afdaalde. Sint Boys moet uit naar FC Medemblik, nieuwkomer in 5A. Peten opent thuis tegen Vesd en degradant VZV – waar trainer Klaas Mooij afgelopen week opstapte – begint de nieuwe voetbaljaargang thuis tegen MOC.

VROUWEN

In 2E krijgt Winkel zondag ‘t Goy op bezoek. In de derde klasse A start Schagen het seizoen in De Goorn, tegen RKEDO.

Alle wedstrijden komen zondagavond tussen 20.- en 22.00 uur voorbij in het sportprogramma op Schagen FM.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: