Voetbalcompetitie van start

REGIO – Na een lange, hete zomerstop mogen de regionale voetballers komend weekend hun kicksen weer aantrekken om de nieuwe voetbalcompetitie af te trappen. Noordkop Centraal blikt vooruit op de aanstaande confrontaties. Zondagavond rond 18.00 uur vindt u op de beeldkrant en website van deze zender korte karakteristieken van de wedstrijden.

In de tweede klasse zondag krijgt ZAP bezoek van de ploeg die afgelopen seizoen promotie nét misliep: HSV uit Heiloo. VIOS treedt in Nibbixwoud aan tegen SEW.

In 3A krijgt promovendus Geel Zwart visite van Strandvogels. Schagen United trapt thuis af tegen RKEDO uit De Goorn. Flevo en DWOW ontmoeten elkaar in Wieringerwerf. In 3B Speelt Con Zelo thuis tegen De Rijp en Hollandia T gaat naar Akersloot voor het treffen met Meervogels’31.

In 4A speelt Vesdo thuis tegen Zeemacht, dat gepromoveerd is uit de vijfde klasse. Sint Boys speelt op Texel tegen De Koog en Dirkshorn gaat naar Egmondia. Winkel, gevallen uit de derde klasse, begint het seizoen uit tegen Beemster.

In de vijfde klasse A begint Kaagvogels in Hensbroek tegen Apollo’68. Callantsoog en Wieringerwaard staan in de badplaats tegenover elkaar en het Petten van coach Do Bakker begint op eigen veld tegen WMC. Oudesluis ontvangt VZV, dat degradeerde uit 4A en op zoek is naar eerherstel.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel