Voetbalcompetitie nadert einde

REGIO – De voetbalcompetitie bij de amateurvoetballers loopt zo zoetjesaan naar het einde. De periode die beslissingen brengt, is aanstaande. Het is flink spannend in een aantal afdelingen, zowel aan de bovenkant van de ranglijst als de onderste helft.

In de vijfde klas zaterdag ontvangt Wieringermeer in Slootdorp De Kennemers, hekkensluiter in 5A.

In 1A op zondag kan VIOS qua ranglijst goede zaken doen wanneer het op eigen veld Hoofddorp verslaat.

In 2A de regioderby tussen LSVV en Schagen United. JVC speelt thuis tegen Westfriezen en Flevo treedt in de Zaanstreek aan tegen KFC. ZAP ontvangt Uitgeest.

Kleine Sluis gaat in 3A op bezoek bij Spirit’30. FC Den Helder krijgt op De Streepjesberg visite van Grasshoppers. Hollandia T moet eigenlijk hoognodig weer eens winnen. Lukt dat in De Weere tegen DWB? DWOW tot slot gaat naar Hoorn voor het treffen met Always Forward.

In 4A krijgt Nieuwe Niedorp bezoek van Geel Zwart. Winkel ontvangt Victoria O en Sint Boys speelt uit tegen Zeemacht. Con Zelo voetbalt op het eigen sportpark tegen het Petten van trainer Do Bakker.

In 5A het duel tussen Vesdo en VZV. Callantsoog speelt thuis tegen DESS. In Kolhorn de broederstrijd tussen Kaagvogels en Wieringerwaard, dat Kaagvogels’ nieuwe voorzitter Jack Vledder als coach langs de lijn heeft.

Noordkop Centraal biedt op wedstrijddagen rond 18.00 uur korte karakteristieken van de gespeelde wedstrijden. Te vinden via www.noordkopcentraal/sport, KPN kanaal 1422 en Ziggo kanaal 40.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):