Voetbal komend weekend

REGIO – Het voetbalprogramma voor komend weekend ziet er als volgt uit.

In 4A zaterdag neemt Wieringermeer het op eigen veld op tegen SVW’27 uit Heerhugowaard; dat team staat vijfde.

In 2A zondag op papier een aantrekkelijk affiche: VIOS-FC Den Helder. Beide teams zijn ambitieus als het om de titel gaat. De overige regioteams: Enkhuizen-Kleine Sluis, ZAP-FC Medemblik en Bloemendaal-JVC.

In de derde klasse A speelt Schagen United thuis tegen Geel Zwart, dat blij zal zijn met een punt. Flevo ontvangt VVS’46 en DWOW krijgt bezoek van VVW. In 3B krijgt Con Zelo Ilpendam op bezoek. Die ploeg staat onderaan. Hollandia T krijgt op sportpark De Kuil te naken met subtopper Purmerend.

In 4A moet Vesdo naar Duinrand S en speelt Sint Boys uit tegen Beemster. Winkel is kanshebber voor het kampioenschap en moet thuis afrekenen met het goed draaiende Dirkshorn.

Koploper Nieuwe Niedorp krijgt in 5A ZDH op visite. Callantsoog ontvangt Kaagvogels en Oudesluis en Wieringerwaard speken de derby tegen elkaar. VZV gaat thuis op puntenjacht tegen WMC.

Rond 18.00 uur op zondag treft de voetbalfan korte karakteristieken van alle wedstrijden op de website en beeldkrant van Noordkop Centraal (Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1422.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: