Viswedstrijd garant voor plezier (video)

SCHAGEN – 29 cliënten van Esdégé Reigersdaal zaten dinsdagochtend weer met een glimlach op hun gezicht langs de waterkant van de Acaciavijver in Schagen tijdens de 25e editie van de viswedstrijd.

De jaarlijkse viswedstrijd werd zoals gebruikelijk weer georganiseerd door Esdégé-Reigersdaal in samenwerking met Hengelsportvereniging De Baars uit Schagen. Zij zorgden er ook deze keer weer voor dat de deelnemers niets te kort kwamen. De fanatieke vissers deden er vervolgens alles aan om zoveel mogelijk vissen aan de haak te slaan en als het even niet lukte kregen ze hulp van de aanwezige vrijwilligers.

Na ongeveer twee uur zat de wedstrijd erop en was het tijd voor de prijsuitreiking en lunch. Wethouder Puck de Nijs-Visser kwam speciaal langs om de prijzen uit te reiken aan de deelnemers die in totaal 178 vissen wisten te vangen. Cliff mocht de felbegeerde wisselbeker mee naar huis nemen, hij ving maar liefst 42 vissen.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):