VIOS treft opnieuw een topploeg

REGIO – Een volle voetbalagenda, aankomend weekend. Met tal van aardige affiches. Na de zege op koploper Kolping Boys (2-1) van afgelopen zondag, treft VIOS in 1A zondag opnieuw een topploeg: Vitesse’22 is de gastheer van de ploeg uit Warmenhuizen. Vitesse is gedeeld koploper. 

Zaterdag derdeklasser Wieringermeer ontvangt op sportpark De Belboei RCZ uit de Zaanstreek.

VIOS gaat dus naar Castricum voor het treffen met Vitesse’22. Kan VIOS opnieuw voor een verrassing zorgen?

In 2A de regioderby tussen Flevo en Schagen United. JVC ontvangt LSVV en ZAP speelt thuis tegen SVA Assendelft.

DWOW en Kleine Sluis staan in 3A tegenover elkaar. Hollandia T kan zichzelf een goede dienst bewijzen door thuis VVW te verslaan. FC Den Helder gaat op de Streepjesberg de strijd aan met hekkensluiter Texel’4.

In 4A speelt het kwakkelende Winkel uit tegen Zeemacht. Petten en Geel Zwart spelen een ‘oude’ Zijper derby in Petten. Dirkshorn ontvangt Succes en Con Zelo moet thuis winnen van Sint Boys om de titelstrijd met Dirkshorn vol te houden.

In 5A de ontmoeting tussen Kaagvogels en Callantsoog. VZV speelt uit bij Zwaagdijk en Oudesluis ontvangt op het Jacob Stammes sportpark DESS uit Benningbroek. Wieringerwaard is aan winnen toe. Dat moet op eigen veld tegen Woudia gebeuren.

Noordkop Centraal biedt elke wedstrijddag rond 18.00 uur korte karakteristieken van de gespeelde wedstrijden. U vindt ze via www.noordkopcentraal.nl/sport, via KPN kanaal 1422 en Ziggo kanaal 40.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):