VIOS naar nacompetitie

WARMENHUIZEN – VIOS eindigt als tweede in de competitie in 2A. Zondagmiddag wonnen de Warmenhuizers van KFC. Vitesse’22 is door de 0-1 winst bij Spirit’30 de kampioen in 2A. HSV verloor met 3-1 bij FC Den Helder.

VIOS kende een goede start tegen KFC. Lasse Botman opende de score en de score werd verdubbeld door broer Lasse, 2-0. Opnieuw Kai Botman zorgde voor 3-0. De gasten kwamen terug tot 3-2.

Na de draai zorgde Kai Botman met zijn derde doelpunt voor 4-2. De laatste treffer staat op naam van Dennis van Duin, die een penalty benutten: 5-2. Het was het laatste wapenfeit van Van Duin in het eerste van VIOS. Dennis van Duin speelde twee decennia in het vlaggenschip van VIOS.

De naompetitie start voor VIOS komende zondag me een thuiswedstrijd. Ook het tweede duel spelen de Warmenhuizers op de eigen Doorbraak.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: