Veteranendag Schagen

Gepland Agenda

SCHAGEN – Op zaterdagmiddag 16 september 2023 wordt de lokale Veteranendag in de gemeente Schagen georganiseerd in het Regius College, ingang Zuiderweg in Schagen. De dag begint om 12.00 uur.

Alle inwoners uit de dorpen en stad van de gemeente Schagen die ooit zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden, zijn welkom. Ook hun partners en kinderen mogen mee.

Er is een gevarieerd programma voor deze dag samengesteld. Zo zijn er interessante sprekers, kunnen de bezoekers een ritje maken in oude legervoertuigen. Kinderen kunnen meedoen aan diverse sport- en spelactiviteiten. Het Veteraneninstituut, het Veteranen Search Team en het Veteranen-inloophuis zijn aanwezig om informatie te verstrekken. Tenslotte wordt de bekende en heerlijke rijsttafel geserveerd.

Alle veteranen krijgen hiervoor in juli 2023 een persoonlijke uitnodiging. Voor meer informatie kunt u mailen met kabinetszaken@schagen.nl


Publicatiedatum: 14 juli 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 233
Avatar foto
Liesbeth van Opstal is als vrijwilliger actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):