Veteranenbijeenkomst in Hollands Kroon op zaterdag 9 oktober

Het college waardeert de lokale veteranen en organiseert daarom een lokale veteranenbijeenkomst op zaterdag 9 oktober 2021 in de Samenstroom kerk, Terpstraat 40 in Wieringerwerf.

Tijdens deze bijeenkomst bedanken wij de veteranen die zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden. Alle bij het Nationaal Veteraneninstituut geregistreerde veteranen, die in Hollands Kroon wonen hebben eind augustus een persoonlijke uitnodiging gekregen. De bijeenkomst start om 10.30 uur.

Wilt u iets vertellen tijdens de lokale veteranenbijeenkomst?

De lokale veteranenbijeenkomst is vooral bedoeld voor ontmoeting, informeel contact en gezelligheid. Kent u iemand die iets zou willen vertellen over een missie of in het algemeen iets in verband met veteranen dag, dan horen wij dat graag. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard kan dat ook voor vragen.

Landelijke veteranenndag

Op zaterdag 26 juni 2021 is in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de 17e editie van de Nederlandse Veteranen dag gevierd. De veteranen dag is een eerbetoon aan alle Nederlandse veteranen die zich hebben ingezet in dienst van de vrede. Meer informatie kunt u hier lezen.

Dit bericht is afkomstig van de gemeente Hollands Kroon. Meer weten? Kijk op www.hollandskroon.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: