Verrassend Open Podium

De vele bezoekers van het Open Podium in ’t Raedthuys in Barsingerhorn kregen zondagmiddag een verrassend programma voorgeschoteld.

Het spits werd afgebeten door vier leerlingen van Elena Cornelisse, Elena Cornelisse junior, Vera van Hek en Quinty Baars op piano en Maria Snaas zang. Na de pauze namen Henkjan van der Hoek, Eugene Hendriks en Johan Eelsing met hun gitaar plaats op het podium. Down-Under viel bij het publiek in de smaak.

Daarna nam de 12-jarige Jonne van der Hoek plaats achter de microfoon. Zij werd begeleid door vader Henkjan.

Een meisje met een geweldige stem dat meteen in de harten van het publiek werd gesloten. Ze zong een aantal nummers waarbij de aanwezigen muisstil luisterden. Na haar laatste nummer gingen ze staan en viel haar een langdurig applaus te beurt. Haar plaats achter de microfoon werd ingenomen door Anne Brown die prachtige eigen nummers zong.

Anne die ’s nachts was gevallen en een hoofdwond had, wilde toch optreden. Zij werd bij een paar nummers begeleid door saxofonist Gerrit Kuit uit Schagen.

De meeste nummers die zij zong waren van eigen hand. Buiten, in De Fortuin en de gymnastiekzaal was een gezellige kerstmarkt georganiseerd.

Het volgende Open Podium wordt op 23 januari georganiseerd.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):