Verbouwing Makado gaat nieuwe fase in

SCHAGEN – De verbouwing van het Makado Centrum in Schagen gaat een nieuwe fase in. Vrijdag is de eerste winkel geopend in het verbouwde gedeelte. 

Vivant Groenland, die voorheen op het grote binnenplein zat, is de eerste winkel in de passage waar straks ook de Lidl komt. 

De winkel krijgt meteen een nieuwe naam: Cigo Groenland. Ook het assortiment wordt groter en er komen geregeld mooie aanbiedingen, vertelt Ad Groenland. 

Over 14 dagen wordt de vloer van de Lidl gelegd. Dan kan met de afbouw van die winkel worden begonnen. In de passage bij de Lidl komen ook een nieuwe kapsalon en de Etos.  

21 augustus gaat Albert Heijn tijdelijk dicht. Daarna wordt die winkel gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe winkel, die medio december open gaat. 

Ook het grote binnenplein is de komende maanden dicht. Daar wordt het dak verwijderd en verlaagd zodat er straks ook op het dak geparkeerd kan worden.

Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Mail naar redactie@noordkopcentraal.nl.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: