Veiling voor kleedkamers Schagen United

Gepland Sport

SCHAGEN – Sportvereniging Schagen United organiseert zaterdag 6 juli een veiling om geld in te zamelen voor nieuwe kleedkamers. 

Het is die zaterdag de hele dag feest bij de Schager club, want de vereniging bestaat 5 jaar. Er zijn topwedstrijden te zien, er is volop eten en drinken én bezoekers kunnen bieden op unieke kavels tijdens een veiling. Met de opbrengst van de veiling wil de club de kleedkamers vernieuwen.

De dag start om 13.00 uur. De tijden zijn nog onder voorbehoud, want mogelijk speelt ook het Nederlands Elftal, die zaterdag in de kwartfinale op het EK in Duitsland.

Alle informatie over het jubileum is te vinden op www.schagenunited.nl/jubileum. Daar kunnen ook kavels worden aangeboden voor de veiling.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Timo Swart
    Timo Swart zegt:

    Met het vertrek van de hoofdtrainer afgelopen week is de eerste 40.000 euro alvast binnengehengeld… Had lekker naar de Nes gegaan met deze fusieclub. Wat een geldverspilling.

Reacties zijn gesloten.