Veel zieken na Flora- en Visserijdagen

HIPPOLYTUSHOEF – Er is een grote run op diarreeremmers bij de ETOS in Hippolytushoef. Er lijkt een link te zijn met de Flora- en Visserijdagen die afgelopen weekend in het dorp zijn gehouden. 

Verschillende bronnen melden dat er veel mensen ziek zijn geworden na de Flora- en Visserijdagen. “Ik heb alleen een vervelend kuchje, maar een maat van mij heeft nu 41 graden koorts”, vertelt een van de bezoekers. Ook gaan er verhalen rond van extreme diarree waardoor er een run is op diarreeremmers.

Andere bezoekers klagen over griepverschijnselen en symptomen van corona. Bij de organisatie van het evenement was nog niets bekend over zieken na het festival.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
7 antwoorden
  1. Klaas Bruinsma
    Klaas Bruinsma zegt:

    ^ ‘hoorde dat die drugskoning uit Heerhugowaard er goeie medicatie voor heeft, alles eigenlijk – je kan zo gek niet bedenken, alleen geen soft drugs, tenmisnte niet voor de verkoop, wapens munitie zelfs raketwerpers zei die, maar weet niet of dat geloof, maar goed hij neemt ze tel niet op, weet iemand of Patrick Verdonk een ander nummer heeft of dat hij nog op de Huijgenhoekring 193 woont of misschien vast zit in de gevangenis weer of hebt u zijn nummer? Graag, ik gebruik zelf geen drugs meer maar wil wel graag voor een vriend wat bestellen, die durft niet zelf te bestellen, slechte ervaring met cocainedealers, ze bestelen elkaar en beroven je van je geld zonder iets te geven of ze verkopen slechte viezigheid of troep, dus ja.. als iemand zijn nummer voor haar heeft, dan leest ze het wel, alvast hartelijke dank u wel hoor, fijne dag gewenst, groetjes K. 🙂

Reacties zijn gesloten.