Veel verkeershinder door botsing op N9

SCHOORLDAM – Een botsing tussen een auto en een vrachtwagen op de N9 tussen Bergen en Schoorldam heeft maandagmiddag voor veel verkeershinder gezorgd.  

De auto reed in de richting van Schoorldam en wilde een wegafzetting links inhalen. Op de andere weghelft reed een vrachtwagen die de tegemoetkomende auto niet meer kon ontwijken.

Er zijn geen gewonden gevallen. Wel zijn een moeder en haar kind nagekeken in de ambulance. Het verkeer ondervond veel hinder en werd over de parallelweg van N9 geleid.

Foto’s: Inter Visual Studio

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
    • Jamel
      Jamel zegt:

      is altijd goed naturluk maar over Witte Bollen gesproke – die kunne we wel gebruike hier in De Schooten DH – zitte t3 wachet op die Petrik Verdonk maar nu neem hij ze tellefoon niet op kan snel kome we hebbe witte en bruin bollen nodig en cobras en ook wat crystalmet en pep, daarom Petrik die kan alles tegelik reggelen en we betale alls in 1 x met elektriese fietsen, stuk of 8 zeker 6 dure – aanhanger vol klaar staan – wij goed weekeidn alvast kom snel PetrikVredonk of neem telfoon nou op man moete bolle en snel snap bro

Reacties zijn gesloten.