Veel belangstelling bij opening Johanna’s Bos

ANNA PAULOWNA – Ruim 200 bezoekers kwamen afgelopen weekend naar het openingsweekend van de creatieve buitenplaats Johanna’s Bos aan de Lotweg in Anna Paulowna.

Tine van Wel, initiatiefneemster van het Johanna’s Bos, leidde met enthousiasme de bezoekers rond over het terrein. De bezoekers konden genieten van ‘theatersnacks’ van studenten van de Toneel Vakschool Rotterdam. Als monniken verkleed voerden zij hun korte acts op tussen het publiek. 

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om het voedselbos te realiseren. Er zijn heel veel eetbare bomen en struiken aangeplant. Eerdaags kan men al rabarber en aalbessen oogsten. 

Tine van Wel wil zes keer per jaar een theatervoorstelling op het terrein organiseren. De eerste voorstelling zal naar verwachting in mei zijn. In juni zal ‘Cultuur binnen de Dijken’ een verteltheater voor senioren op het Johanna’s Bos gaan houden. De voorstellingen kunnen zowel buiten op het terrein als binnen in een grote schuur gehouden worden.

(Video: Joop Luten)

Joop Luten is als vrijwilliger actief voor de redactie van Noordkop Centraal. Joop maakt veel nieuwsvideo's en richt zich daarnaast op politiek en cultuur. Samen met Rutger Jan Bredewold maakt hij de kunstserie 'Zien wat je bekijkt' voor Noordkop Centraal TV.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: